Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl - serwer od Graczy dla Graczy!

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm czekam na start ;) pewnie to będzie kolejny serwer na którym Justyna zdominuje 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

hmm czekam na start ;) pewnie to będzie kolejny serwer na którym Justyna zdominuje 

Administracja nikogo nie faworyzuje. Zapewne ,, Justyna'' dużo czasu poświęca na grę więc jest Top 1 ;D

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

ja nie twierdzę że administracja kogoś faworyzuje .. ale obawiam się że to może być kolejny serwer na którym justyna zdominuje .. ciekawi mnie tylko na jakim silniku stawiacie serwer ;) 

Opublikowano

ja nie twierdzę że administracja kogoś faworyzuje .. ale obawiam się że to może być kolejny serwer na którym justyna zdominuje .. ciekawi mnie tylko na jakim silniku stawiacie serwer ;)

Serwer postawiony na kilku silnikach połączonych w całość, jednak wiele jest zrobione przez nas.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

przepraszam , kamilu sam na GG piszesz mi że nie zagrasz. ale wciaż widzę w twoich słowach jakąś zazdrość. każdy jest w czymś dobry . Ty np znasz sie na pisaniu silników ja potrafię dobrze na nich grać . Więc . 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Serwer Wystartował ! Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Hmm silnik się ciekawie prezentuje .. na starcie sugeruje abyście naprawili ranking .. w tej chwili serwer stoi na tym samym silniku co HellWars i z tego co widzę z tymi samymi błędami .. nie chcę nic mówić ale dużo się nie napracowaliście przy serwie . Mimo wszystko życzę wam jak najlepiej co do rankingu mam rozwiązanie więc jeśli chcecie to mogę wam udzielić pomocy na gg: 45306047 

Opublikowano

Wyglada lepiej niz wiekszosc prywatnych raczej nie ma bledow ew. małe , ale jesli dajecie taka predkosc to dajcie wioski na full rozbudowane.

Wioski to mozna rozbudowywac przy predkosci max 10 , nie 1000 , to jest nudne i monotonne , pozdarwiam i polecam :)

Opublikowano

Wyglada lepiej niz wiekszosc prywatnych raczej nie ma bledow ew. małe , ale jesli dajecie taka predkosc to dajcie wioski na full rozbudowane.

Wioski to mozna rozbudowywac przy predkosci max 10 , nie 1000 , to jest nudne i monotonne , pozdarwiam i polecam :)

Weżniemy to pod uwagę i dzięki ;)

sygna.png

Opublikowano

Serwer nawet nawet z tym że :

1 jak robicie prędkość 1000 to wioski powinny mieć 12k pkt. na start

2 lepiej zrobić prędkość 4-5k szybką lub 100 wolne

3 zapowiedź serwera powinna być co najmniej 2 dni przed startem gdyż jest bardzo mało graczy przez to że zapowiedz jest kilka godz przed startem ..

Opublikowano

Wiem nasza wina powinniśmy to zapowiedzieć parę dni przed dlatego jak będzie taka sytuacja ze 1-2 gracze będą mieli duo punktów  i inni nie będą mogli się rozwinąć podejmiemy odpowiednie kroki i dziękujemy za rady co do świata .

sygna.png

Opublikowano

Czy jesteście za tym, aby powstał Serwer 2 z większym speedem? ;D

Opublikowano

nie wiem  jak wam ale  mnie jak na priv  to troszkę  za wolne ?   może mam takie wrażenie  bardzo dawno grałem na globalu  :D 

Opublikowano

Jak dla mnie to możecie jeden z wiekszym, jeden z wolniejszym speedem

Własnie nad tym pracujemy .

Zmieniono grafikę mapy na s1.

160a462c74675b7477c2d179f944c806.png

sygna.png

Opublikowano

Fajnie przyda sie taka mapa , fajnie jak by działała tak płynnie jak na plemionach normalnych.

Według mnie powinno byc 3-5 swiatow , aby kazy wybral cos dla siebie , ja np chciałbym swiat z duza predkoscia aby czesto atakowac , ale zeby predkosc jednostek była dość mała (ponizej 10) aby nie pozegnac sie z gra jak tylko wyjde na siłke, no i oczywiscie duzo barb.

Chcialbym takze aby poki nie wymyslicie czegos ala " asystent Farmera " bylo wylaczone farmienie :)

Opublikowano

Fajnie przyda sie taka mapa , fajnie jak by działała tak płynnie jak na plemionach normalnych.

Według mnie powinno byc 3-5 swiatow , aby kazy wybral cos dla siebie , ja np chciałbym swiat z duza predkoscia aby czesto atakowac , ale zeby predkosc jednostek była dość mała (ponizej 10) aby nie pozegnac sie z gra jak tylko wyjde na siłke, no i oczywiscie duzo barb.

Chcialbym takze aby poki nie wymyslicie czegos ala " asystent Farmera " bylo wylaczone farmienie :)

Co do światów to możliwe ze jeszcze dziś będzie s2 speed 5k.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...